Studentská soutěž SVOČ v roce 2023

Dne 25. dubna 2023 se na Ústavu stavební ekonomiky a řízení uskutečnilo fakultní kolo SVOČ odborné sekce Ekonomika, řízení stavebnictví a technologie staveb. Na 1. místě se umístila Martina Elisová s prací Vývoj ceny nájemného ve vybrané lokalitě (vedoucí práce Ing. Eva Vítková, Ph.D.), na 2. místě Radka Juránková s prací Analýza potřeb generace Z ve vztahu k trhu práce ve stavebnictví (vedoucí práce Ing. Svatopluk Pelčák), na 3. místě Marek Kovařík s prací Alternativní návrh pro zdící systém vrchní stavby objektu sociálních služeb v Jihlavě (vedoucí práce doc. Ing. Radka Kantová, Ph.D.). V odborné porotě zasedli doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D., Ing. Yvetta Diaz, Ph.D., Ing. Jana Nováková, Ing. et Ing. Martin Tuscher, Ph.D. Garantem odborné sekce byla Ing. Jana Nováková.

V mezinárodním kole pořádaném ČVUT Praha dne 18. května 2023 se Martina Elisová umístila se svou prací na 2. místě v odborné sekci Ekonomika, řízení stavebnictví a technologie staveb.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat tyto HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>